Privatlivspolitik

Introduktion

Når du besøger vores website, indsamler vi oplysninger om dig. De bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning nedenfor) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer, vi indsamler, formålet med at indsamle dem og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

Vi anvender “cookies” på vores website. Det er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende din enhed eller computer, huske indstillinger og udføre statistik. Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.
Når du besøger vores hjemmeside, har du mulighed for at vælge mellem flere typer af cookies: nødvendige, funktionelle, performative, analytiske, markedsføringsmæssige og andre. Læs mere om de enkelte cookies, når du giver dit samtykke første gang, du besøger vores hjemmeside.
Vi benytter sporingscookies fra Facebook-pixel og Google Analytics til at optimere vores website og måle brugernes interesse for det indhold, vi producerer.
Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering
Hvis du sletter eller blokerer cookies, kan du risikere, at websitet ikke fungerer optimalt samt, at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

 

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker, hvis du f.eks. tilmelder dig vores nyhedsbrev, køber billetter til vores events via Ticketmaster, bliver frivillig eller deltager i undersøgelser el.lign.
I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne, behandler vi: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med et billetkøb, og du vil skulle give dit samtykke her.

Sikkerhed

Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.
Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når formålet er opfyldt eller ikke længere er relevant.
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger på hjemmesiden, at identificere dig som frivillig på TOMORROW FESTIVAL, at registrere dine køb og betalinger via Ticketmaster, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige (mellem 2-5 år). Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives ikke til tredjeparter (se ovenfor i forbindelse med brug af cookies).
I forbindelse med køb af billet via Ticketmaster skal du her give samtykke til Ticketmaster, og hvis du har givet samtykke til, at TOMORROW må kontakte dig, vil du høre mere fra os. Når du tilmelder dig som frivillig, skal du også her give samtykke til, at du deler informationer med TOMORROW. Her skal du være opmærksom på, at du også deler dine data med HEAP360 igen efter direkte samtykke.
Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig i et almindeligt format (dataportabilitet). Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@tomorrow.today. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.
Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning til info@tomorrow.today.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:
Tomorrow Collective ApS
Nørregade 7B, 5. sal
1165 København K
info@tomorrow.today